Zeevissen

zeevissen2

Vissen op open zee

Vind jij vissen leuk? Dan is deze activiteit zeevissen echt iets voor jou! Het zeevissen kan geboekt worden vanuit het gebied rond Puerto Plata, Punta Cana en Bavaro.  De deelnemers worden voor de vertrektijd van de boot opgehaald bij hun hotel of resort. De boot is uitgerust met al het vereiste veiligheidsmateriaal zoals zwemvesten. De hengel wordt gratis beschikbaar gesteld. Denk aan het dragen van geschikte kleding voor op de boot tijdens het vissen. De ervaren kapitein vaart naar een goede visstek voor het zeevissen op de oceaan.

Zeevissen-1-600x338 slider 1

Vang een Marlijn of Barracuda

Bij aankomst op een goede vis spot worden de hengels uitgegooid. Je kunt nu je geluk gaan beproeven en zien of de vis vandaag wil bijten. Misschien kun jij je kracht meten met een springende Marlijn of een prachtige Zeilvis. Verder maak je kans om een Tonijn, Mahi Mahi, Wahoo, of Barracuda te vangen. Door de ervaring van de bemanning is de kans op vangst groot. De drankjes aan boord zijn bij de prijs inbegrepen. Na afloop word je teruggebracht naar hotel of resort.

Zeevissen-3-600x338 slider 3

Aanvullende informatie

Denk aan geschikte kleding en schoenen voor deze activiteit. Vergeet niet je zonnebrandcrème.

Duur van de activiteit: halve dag.
Tijd: 07:30 tot 13:00 uur.
Kapitein/crew: Engels en Spaanstalig.
Prijs: vanaf 80 Euro.

Verder is de prijs van deze zeevistrip gebaseerd op vertrek vanuit Puerto Plata stad. De transfer voor hotels gelegen in Playa Dorado en Costa Dorado is bij de prijs inbegrepen. Voor hotels in Cofresi, Maimon, Sosua en Cabarete kan er een kleine vergoeding gerekend worden voor
transport afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Vanuit Punta Cana en Bavaro is de prijs voor de transfer afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor de zeevistrip in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.