Snorkelen VIP

Snorkelen-600x338

Ontdek het koraalrif

Met deze snorkel activiteit zie je schitterend koraal en de mooist gekleurde tropische vissen. Het snorkelen kan geboekt worden vanuit het gebied rond Puerto Plata, Punta Cana en Bavaro. De activiteit bestaat uit snorkelen, zwemmen en varen gedurende een halve dag. De snorkel uitrusting en gebruik zwemvest, is bij de prijs inbegrepen. We gaan met een comfortabele snorkelboot naar twee verschillende plekken bij het koraalrif. Hier kun je snorkelen en zwemmen maak het leuk en spring in het water vanaf het tweede dek van de boot. Geniet van de vele prachtige gekleurde vissen en het schitterende koraal. De open bar en BBQ-snacks aan boord zijn bij de prijs inbegrepen.

Snorkelen-VIP-1-600x338 slider 1

Duur van de activiteit: 4 uur incl. varen.
Tijd: van 08:30 tot 12:30 of van 13:00 tot 17:00 uur.
Kapitein/crew: Engels en Spaanstalig.
Prijs: vanaf 49 Euro.

snorkelen-1

Verder is de prijs van deze snorkel trip gebaseerd op vertrek vanuit Puerto Plata stad. De transfer voor hotels gelegen in Playa Dorado en Costa Dorado is bij de prijs inbegrepen. Voor hotels in Cofresi, Maimon, Sosua en Cabarete kan er een kleine vergoeding gerekend worden voor transport afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Snorkelen-VIP-2-600x338 slider 2

Aanvullende informatie

Denk aan geschikte kleding, zwemkleding en schoenen voor deze activiteit. Vergeet niet je zonnebrandcrème.

Vanuit Punta Cana en Bavaro is de prijs voor de transfer afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor de snorkel trip in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.

Snorkelen-VIP-3-600x338 slider 3