Paradise eiland

Paradise-eiland-600x338

De excursie Paradise eiland

Met deze excursie bezoek je Paradise eiland en kun je snorkelen bij een schitterend koraalrif. Verder zie je de regenwouden bij "Monte Cristi". De excursie start in Puerto Plata om 07:30 uur. Deelnemers worden voor die tijd opgehaald bij hun hotel of resort.

Paradise-island-1-600x338 slider 1

Onderweg naar Paradise eiland

We rijden naar het vissersdorpje Punta Rusia. Onderweg kun je genieten van het uitzicht over de bergen, regenwouden, suikerplantages, bananenplantages, palmbomen, en plattelandsdorpjes. De huisjes in deze dorpen zijn nog steeds voornamelijk gemaakt van houten planken en zijn kleurrijk geschilderd. Vanuit Punta Rusia gaan we met een speedboot richting Paradise Island. Tijdens de boottocht over de glinsterend blauwe oceaan zie je verschillende koraalriffen en op de oever uitgestrekte oerwouden.

Paradise-island-1-600x338 slider 2

Snorkelen tussen vissen en koraal

Bij aankomst bij het beste snorkelrif van de Dominicaanse Republiek krijg je eerst veiligheidsinstructies. De snorkeluitrusting is bij de prijs inbegrepen. Samen met ervaren duikersgidsen ga je naar het buitenste rif om de fascinerende onderwaterwereld te ontdekken. Een veiligheidsboot is de hele tijd in de buurt. Zwem met kleurrijke tropische vissen zoals doktersvissen en koraalvlinders tussen het koraal. Luier in de zon of ga een stuk zwemmen. Ontspan jezelf gewoon terwijl je geniet van gratis drankjes, tropisch fruit en ham- of kaassandwiches.

Paradise-island-1-600x338 slider 3

Het nationaal park Monte Cristi

Op de terugweg maken we een stop bij het nationaal park Monte Cristi. Bewonder het uitzicht over de oerwouden, lagunes en de kanalen vol wilde dieren. Geniet van een barbecue bij een restaurant aan het strand. Aan het einde van de excursie word je weer bij je hotel of ophaalpunt afgezet.

Paradise-island-1-600x338 slider 5

Aanvullende informatie

Denk aan geschikte kleding en schoenen voor deze excursie. Vergeet niet je zwemkleding en zonnebrandcrème.

Duur van de excursie is één dag.
Tijd: van 07:30 tot 17:00.
Gids: Duits, Engels en Spaanstalig.
Prijs: vanaf 59.

Deze excursie is ook te boeken als VIP. De boottocht is dan met een luxe catamaran in plaats van met een speedboot. Aan boord van de catamaran is een open bar en alle consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.

De prijs van deze excursie is gebaseerd op vertrek vanuit Puerto Plata. De transfer voor hotels gelegen in Playa Dorado en Costa Dorado is gratis. Voor hotels in andere plaatsen kan er een kleine vergoeding gerekend worden afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor deelname aan de excursie Paradise eiland in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.

Paradise-island-1-600x338 slider 4