Over ons

Rondreizen Santo Domingo is opgericht, omdat wij onze kennis over de Dominicaanse Republiek graag met toeristen willen delen. Wij hebben onze kennis opgebouwd vanaf 1993 door onze vele reizen naar en langdurig verblijf in de Dominicaanse Republiek.
Heb je gekozen voor een vakantie naar de Dominicaanse Republiek en wil je meer zien dan je All-inclusief resort? Wellicht hebben wij de ideale oplossing voor je!

Wij organiseren rondreizen door de Dominicaanse Republiek met zowel verblijf in een All-inclusief resort in Puerto Plata en in Punta Cana. Door het maken van een rondreis krijg je een goede indruk van het leven op de Dominicaanse Republiek. Eén van deze rondreizen wordt gecombineerd met de excursie "Ontdek El Sur". Deze excursie gaat door het binnenland rond Lago Enriquillo en langs de zuidwest kust van Barahona. Je komt op plaatsen waar niet veel toeristen komen. Door deel te nemen aan deze excursie steun je de lokale bevolking die niet mee profiteert van het toerisme.
Voor je verblijf in Punta Cana en Puerto Plata hebben wij alvast een selectie voor jou gemaakt van activiteiten en excursies die je hier kunt doen. Op deze manier zie je zoveel mogelijk van de verscheidenheid die dit bijzondere land te bieden heeft.
De excursies en activiteiten kunnen het hele jaar op de website los geboekt worden.

Wat bieden / doen we voor jou:

  • We stellen jouw vakantieverwachting en veiligheid voorop.
  • Jij kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring met reizen naar en binnen de Dominicaanse Republiek.
  • Wij zorgen er voor dat tijdens de rondreizen er altijd iemand van ons in het land aanwezig en bereikbaar is.
  • Betrouwbare, bekwame gidsen en reisbegeleiders
  • Tijdens deelname aan activiteiten profesionele begeleiding.
  • Zoveel mogelijk maatwerk en persoonlijk advies om je keuzes te maken.

Hebben we je interesse gewekt? Bekijk dan de informatie over onze rondreizen, activiteiten en excursies op de website.