Ocean World

dolphin-955749_1920

Ocean World Marine Park

In het Ocean World Marine Park kun je onder andere zwemmen met dolfijnen en genieten van de mooiste attracties. Het park is gelegen in Confresi ongeveer 5 kilometer van Puerto Plata. Beleef een onvergetelijke dag in dit Marine Park. Als je ervan droomt om te zwemmen met dolfijnen, kun je deze droom hier vervullen.

Afgezien van de dolfijnen, kun je genieten van een variëteit aan maritieme attracties, van shows met haaien en zeeleeuwen tot een exotisch vogelgebied en snorkelen in een koraalrifaquarium gevuld met honderden tropische vissen. Gebruik de gigantische glijbaan en belandt in een kunstmatige lagune. De dag pas is inclusief de transfer van de hotels in Puerto Plata, alle shows en lunch. Bij de dagpas kun je de volgende attracties bij boeken.

Knuffelen met dolfijnen

30 minuten knuffelen en spelen met de dolfijnen in heupdiep water. Je kunt zelfs met ze dansen en als je geluk hebt, krijg een kus van deze magische dieren. Ze zijn ook zeer fotogeniek en gaan graag met je op de foto. Ben je zwanger? Dan mag je dit programma doen. Ben niet verbaasd als de dolfijn bijzondere belangstelling heeft voor je buik. Ze kunnen de tweede hartslag waarnemen.

IMG-20200706-WA0038

Knuffelen met zeeleeuwen

30 minuten mogelijkheid om met deze clowns van de zee van heel dichtbij kennis te maken. Je kunt de zeeleeuwen aaien, voeren, knuffelen en wie weet word je getrakteerd op een natte zoen voor een onvergetelijk fotomoment.

IMG-20200706-WA0040

Haai ontmoeting

Wie durft? Onder toezicht van de op hoog niveau getrainde verzorgers, kun je je angst opzijzetten en de wereld van de haai betreden. Je begint dit programma heel voorzichtig met het aanraken en vasthouden van de haai. Vervolgens mag je de haai voeren en je sluit het programma af door samen met de haaien te zwemmen.

IMG-20200706-WA0041

Zwemmen met dolfijnen

Maak kennis met deze uitzonderlijke dieren door een face to face en hand to fin begroeting. Aai hun rubberachtige huid, laat je aan je voeten voortduren door het water en laat je door twee dolfijnen meenemen door je aan hun vinnen vast te houden.

IMG-20200706-WA0039

Aanvullende informatie

Zwangere vrouwen kunnen niet aan alle attracties deelnemen. Denk ook aan geschikte kleding en schoenen. Vergeet niet je zwemkleding bij deelname aan sommige attracties is zwemkleding.

Duur van het park bezoek: hele dag
Uitleg en instructies: Engels en Spaanstalig.
Prijs: Dagpas 69 euro.
Dolfijn ontmoeting (inclusief dagpas) 109 euro.
Zwemmen met dolfijnen (inclusief dagpas) 169 euro.
Zeeleeuw ontmoeting (inclusief dagpas) 79 euro.
Haai ontmoeting (inclusief dagpas) 79 euro.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor je bezoek aan Ocean World in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.