Monkey Jungle

IMG-20200706-WA0001

Excursie naar het park Monkey Jungle

Vind jij die kleine aapjes ook zo leuk? Kom dan naar monkey jungle. Met de excursie Monkey Jungle bezoek je de natuurlijke habitat van eekhoorn- en kapucijnaapjes. Het park ligt tussen Sosua en Cabarete en is de leefomgeving voor de eekhoorn- en kapucijnaapjes.

Zodra je de jungle inloopt, word je omgeven door deze kleine brutale aapjes. Ze springen op je schouder en op je hoofd en als je niet uitkijkt, doorzoeken ze je zakken op zoek naar eten. Je krijgt een bord fruit mee om de aapjes te voeren, dit is ook een goed fotomoment. Als de aapjes genoeg gegeten hebben, gaan ze terug in de bomen om te spelen. Er is ook nog een omheind stuk speciaal voor apen die gered zijn van particulieren.

IMG-20200706-WA0000

Avontuur met de zip-line

Je kunt monkey uitbreiden met een zip-line avontuur, wat bij monkey jungle hoort. De zip-line heeft een heel mooi traject en een grotafdaling. Deze Cave Decender is een18 meter lange kabelgestuurde val in een vleermuizengrot. Er is een veiligheidsinstructie en uitleg voor je aan deze activiteit deelneemt. Verder is er nog een mooie botanische tuin en een Taïno grot.

IMG-20200706-WA0005

De Ritzen Memorial stichting

Met deze tour steun je de Ritzen Memorial stichting die naast de jungle ligt. Deze stichting geeft gratis tandheelkundige hulp, medicijnen en klein medisch advies aan omwonenden, die geen verzekering en geld hebben om een arts of tandarts te bezoeken. Zeep, tandenborstels en tandpasta is bijzonder welkom als je nog een plekje in je koffer hebt.

IMG-20200706-WA0009
IMG-20200706-WA0006

Aanvullende informatie

De minimumleeftijd voor deze excursie is 3 jaar. Monkey Jungle is niet toegankelijk voor zwangere vrouwen, mensen met griep of verkoudheidsklachten en huisdieren. Het is verplicht om dichte schoenen te dragen.

Duur van de excursie halve dag.
Tijd: van 08:30 tot 13:30.
Gids: Engels en Spaanstalig.
Prijs: vanaf 49,00 euro en 79,00 euro voor de combo.

De prijs van deze excursie is inclusief het vervoer van je hotel naar het park Monkey Jungle, de entree en het rondkijken bij de Ritzen Memorial stichting.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor deelname aan de excursie Monkey Jungle in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.