Ecologische Jungle Tour

IMG-20200411-WA0012

De Ecologische Jungle Tour is een tocht door kleine dorpjes, ongerepte berglandschappen en langs koffie- en cacaoplantages. De Jungle Tour start vanuit Bavaro en Punta Cana om 07:30 uur. Deelnemers worden voor die tijd opgehaald bij hun hotel of resort.

De Jungle Tour

Deze excursie gaat door authentieke dorpjes en laat je kennis maken met landbouw en veeteelt in de Dominicaanse Republiek. Ook zullen berglandschappen en de natuur een belangrijk onderdeel worden van deze excursie.

IMG-20200411-WA0010

Aanvullende informatie

Op dit moment wordt deze tocht nog uitgewerkt en is nog niet beschikbaar.

Deze tour kan geboekt worden als privé excursie. De prijs is dan afhankelijk van het aantal deelnemers. Het voordeel van een privé excursie is geen wachttijden bij ophalen en terugbrengen. Ook blijft de chauffeur tijdens de excursie aanwezig als persoonlijke reisbegeleider.

Duur van de excursie is één dag.

Tijd: van 07:30 tot 17:00.
Gids: Engels en Spaanstalig.
Prijs: vanaf 119.00 euro per persoon als privé excursie bij 4 deelnemers.

De prijs van deze excursie is gebaseerd op vertrek vanuit Bavaro en Punta Cana. Voor hotels of resorts gelegen in andere plaatsen kan de prijs anders zijn. Afhankelijk van de kosten voor de transfer en het aantal deelnemers.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor deelname aan de Jungle Tour in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.