Damajagua Watervallen

IMG-20200809-WA0016

Onderweg naar de Damajagua watervallen

Met deze excursie zie je de spectucalaire Damajagua watervallen en de mooie natuur. Je beleeft een avontuurlijke dag. Beleef met ons een dag in een grote open truck. Ervaar het spectaculaire uitzicht van de prachtige bergen, watervallen en binnenland. Iedere bocht verrast je weer. We rijden via het binnenland naar de watervallen van Damajagua. We rijden door authentieke dorpjes en zien hoe koffie en chocolademelk op traditionele manier gemaakt worden. Natuurlijk kun je ook proeven. Het Cordillera Central en de Salto de Damajagua met zijn 27 watervallen is een natuurmonument en beschermd gebied.

IMG-20200205-WA0034

Onderweg naar de Damajagua watervallen

Aangekomen bij de watervallen volgt een veiligheidsinstructie en krijg je een zwemvest en helm. Neem zelf waterschoenen mee, of huur ze ter plaatse. Afhankelijk van de omstandigheden zijn 7 tot 12 watervallen inbegrepen in deze tour. We maken de mooie klim door het bos naar boven. Deze tocht is volledig in de schaduw. Gebruik geen zonnebrand creme, ter voorkoming van vervuiling van het kristalhelder water. Al glijdend en springend gaan we via de watervallen, riviertjes en meertjes terug naar beneden. Durf je niet te springen? Bij iedere waterval is het mogelijk om glijdend of met een ladder naar beneden te gaan. Na ons avontuur staat een typische, overvloedige lunch in buffetvorm op ons te wachten.

IMG-20200706-WA0024

Bezoek aan sigarenfabriekje

Na de lunch bezoeken we een sigarenfabriekje. Zie hoe de sigaren hier met de hand gemaakt worden. Proef hier ook de typische Mamajuana. Na deze stop is het tijd om terug naar de hotels te gaan.

IMG-20200229-WA0016

Aanvullende informatie

De minimumleeftijd voor deze tour is 8 jaar. De tour is niet geschikt als je zwanger bent, rugklachten hebt of hartproblemen. Denk ook aan geschikte kleding voor deze excursie.

Duur van de excursie is één dag.

Tijd: van 09:00 tot 17:00.

Gids: Duits, Engels en Spaanstalig.

Prijs: 49,00 euro.

De prijs van deze excursie is gebaseerd op vertrek vanuit Puerto Plata. De transfer voor hotels gelegen in Playa Dorado en Costa Dorado is gratis. Voor hotels in andere plaatsen kan er een kleine vergoeding gerekend worden afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor deelname aan de excursie Damajagua watervallen in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.