Catalina eiland

2021-05-02_19-16-48

Excursie naar Catalina eiland

Met deze excursie bezoek je Catalina eiland een parel in de Caribische zee voor de zuidoostelijke kust van de Dominicaanse Republiek. De excursie Catalina eiland start vanuit Bavaro en Punta Cana om 07:30 uur. Deelnemers worden voor die tijd opgehaald bij hun hotel of resort.

IMG-20200407-WA0020

Op weg naar Catalina eiland

We rijden door het binnenland en langs suikerrietvelden naar La Romana. Hier nemen we om 10:00 uur een luxe gemotoriseerde catamaran naar Catalina eiland. Het eiland ligt 2,5 km van het vasteland aan de zuidoostelijke kant van de Dominicaanse Republiek, voor de kust bij La Romana. Het schitterende tropische eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 10 km². Geniet tijdens de boottocht van een open bar terwijl de bemanning je leert te dansen op de bachata muziek.

IMG-20200407-WA0021

Op ontdekking tijdens het snorkelen

De eerste stop is bij één van de mooiste duiklocaties in de Dominicaanse Republiek. Je kunt hier gaan snorkelen, om het prachtig gekleurde koraal en de tropische vissen te ontdekken. Op slechts ongeveer 2 meter diep ligt het scheepswrak Naufragio del Capitán Kidd bekend uit een documentaire van National Geographic. De uitrusting om te snorkelen wordt gratis beschikbaar gesteld en je krijgt een korte veiligheidsinstructie.

IMG-20200229-WA0012

Verken Catalina eiland

Aangekomen op het eiland kun je een wandeling maken op één van de meest idylische parelwitte zandstranden van de Dominicaanse Republiek. Op het strand is een open bar met heerlijke drankjes en een buffet met typische Dominicaanse gerechten. Catalina eiland heeft drie stranden waarvan er hoofdzakelijk één gebruikt wordt voor toerisme. De stranden vormen twee derde en kliffen en rotsen éénderde van de kust. Op het eiland leven wasberen en wilde hazen die gefotografeerd mogen worden. Na het snorkelen en genieten op het strand is het tijd geworden voor de terugreis. Je wordt weer afgezet bij je hotel of resort.

IMG-20200407-WA0028

Aanvullende informatie

Denk aan geschikte kleding en schoenen voor deze excursie en vergeet geen zwemkleding en zonnebrandcrème.

Deze excursie kan geboekt worden als privé excursie. De prijs is dan afhankelijk van het aantal deelnemers. Het voordeel van een privé excursie is geen wachttijden bij ophalen en terugbrengen. Ook blijft de chauffeur tijdens de excursie aanwezig als persoonlijke reisbegeleider.

Duur van de excursie is één dag.
Tijd: van 07:30 tot 17:00.
Gids: Engels en Spaanstalig.
Prijs: vanaf 99,00 euro per persoon als privé excursie bij 4 deelnemers
De prijs van deze excursie is gebaseerd op vertrek vanuit Bavaro en Punta Cana. Voor hotels of resorts gelegen in andere plaatsen kan de prijs anders zijn. Afhankelijk van de kosten voor de transfer en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor deelname aan de excursie naar Catalina eiland in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.

IMG-20200407-WA0027