Buggy tour

Buggy-rijden-600x338

Een avontuurlijke buggy tour

Hou je van avontuur? Dan is een buggy tour echt iets voor jou! Met deze buggy rit ga je op avontuur en zie je de gevarieerde natuur van de Dominicaanse Republiek. Een buggy tour kan geboekt worden vanuit het gebied rond Puerto Plata, Punta Cana en Bavaro. De deelnemers worden voor de begintijd opgehaald bij hun hotel of resort en naar het startpunt van de buggy tour gebracht.

buggy-rijden-2-800x449

De route van de buggy tour

De buggy tout gaat over wegen die stoffig en modderig zijn en door het water, draag daarom oude kleding. Vergeet niet om een zonnebril en bandana mee te nemen of bij het startpunt te huren. Dit is om je ogen, mond en neus te beschermen. Het is is een halve dag vol plezier over modderige wegen door het prachtige landschap. Ook is het een leuke manier om iets van de mooie gevarieerde natuur van de Dominicaanse Republiek te zien. We komen door de jungle, palmboom bossen, strand, dorpjes en doorkruisen riviertjes. Na afloop van de buggy tour word je teruggebracht naar je hotel of resort.

buggy-rijden-3-600x338

Aanvullende informatie

Er zijn geen speciale vaardigheden vereist wel krijg je voor aanvang van de rit een korte veiligheidsinstructie. De noodzakelijke veiligheidshelm wordt gratis ter beschikking gesteld. Kinderen zijn toegestaan maar één van zijn ouders moet in de buggy aanwezig zijn en de chauffeur moet minstens16 jaar zijn. Zwangere vrouwen kunnen deze buggy tour niet maken.

Duur van de activiteit: 4 uur incl. ophalen.
Tijd: van 09:00 tot 13:00 of van 14:00 tot 18:00 uur.
Begeleider: Engels en Spaanstalig.
Prijs: vanaf 80 Euro afhankelijk van het type buggy.

De prijs voor een 2 persoons Buggy is 80 Euro en voor een 4 persoons buggy 140 Euro. Verder is de prijs van deze buggy tour gebaseerd op vertrek vanuit Puerto Plata stad. De transfer voor hotels gelegen in Playa Dorado en Costa Dorado is bij de prijs inbegrepen. Voor hotels in Cofresi, Maimon, Sosua en Cabarete kan er een kleine vergoeding gerekend worden voor transport. Afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Vanuit Punta Cana en Bavaro is de prijs voor de transfer afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor de buggy tour in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.

buggy-rijden-1-800x449