Blue Lagoon

Blue-Lagoon-600x338

Lagune Dudu

De excursie Blue Lagoon brengt je naar de schitterende Lagune Dudu en meer prachtige plaatsen. Onze gids neemt jullie mee op de tour Blue Lagoon. Een excursie met cultuur door een prachtige omgeving. Zie tijdens deze excursie meer van dit prachtige land.

 

 

IMG-20200411-WA0006

Ontdek een organische plantage

Onze eerste stop is een kleine locale supermarkt waar de plaatselijke bevolking voornamelijk haar boodschappen haalt. Vervolgens gaan we naar een organische plantage. Hier krijgen we een uitgebreide rondleiding en zie je wat er zoal groeit en bloeit in de Dominicaanse Republiek.

Zie en ruik de kruiden, zie hoe het fruit groeit en leer over de verschillende soorten bananen. Op deze plantage staat zelfs een kersenboom. Onze gids van de plantage vertelt hoe en wanneer het fruit groeit en bloeit en wat de juiste tijd is voor de oogst. Na de rondleiding kun je genieten van een kopje traditionele koffie van versgemalen bonen. Ook kun je de diverse fruitsoorten proeven, vers geplukt van de boom of struik.

 

 

IMG-20200809-WA0014

Playa Calenton

We vervolgen onze weg naar Playa Calenton. Dit is een mooi stukje strand. De zee is hier uitzonderlijk rustig, omdat het strand aan een afgeschermde baai ligt. Neem de tijd om even te zwemmen, snorkelen of gewoon te relaxen.

 

 

Blue Lagoon

Hierna gaan we naar Lagune Dudu oftewel Blue Lagoon. Deze lagune dankt haar naam aan het feit dat het water azuurblauw lijkt. Wandel door het park met de prachtige flora, zwem in de lagune of gebruik de 10 meter lange Zip-lijn.

 

 

IMG-20200706-WA0039

Playa Grande

Onze laatste stop tijdens deze tour is Playa Grande. Hier hebben we een heerlijke lunch, tijd om langs het strand te wandelen, de souvenirs te bekijken en te zwemmen of gewoon op het strand van het uitzicht genieten. In de loop van de middag rijden we via de kustweg terug naar de hotels.

 

 

IMG-20200706-WA0026

Aanvullende informatie

De lunch en de drankjes in bus zijn inclusief. Drankjes tijdens de lunch zijn exclusief.

Duur van de excursie is één dag.
Tijd: van 07:30 tot 16:30
Gids: Engels en Spaanstalig.
Prijs: 59 Euro

De prijs van deze excursie is gebaseerd op vertrek vanuit Puerto Plata. De transfer voor hotels gelegen in Playa Dorado en Costa Dorado is gratis. Voor hotels in andere plaatsen kan er een kleine vergoeding gerekend worden afhankelijk van de afstand en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor deelname aan de excursie Blue Lagoon in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.