Bavaro adventure park

IMG-20200407-WA0047

Excursie Bavaro Adventure Park

Bavaro Adventure Park is een milieuvriendelijk outdoor park. Hou je van actie? Dan is dit park echt iets voor jou! Het Bavaro Adventure Park gaat om 08:30 uur open en de deelnemers worden voor die tijd opgehaald bij hun hotel of resort in Bavaro en Punta Cana.

IMG-20200407-WA0044

Het Bavaro Adventure Park

Dit themapark is gelegen op 44 hectare land in een natuurlijke en ecologisch duurzame omgeving. In het adventure park zijn 15 actievolle activiteiten en 5,5 km aan ecologische paden. De toegangsprijs is afhankelijk van het gekozen pakket. Er zijn verschillende passen en combos verkrijgbaar de prijs is afhankelijk van de gekozen attracties. Wil je geen beperkingen en overal gebruik van maken kies, dan voor een dagpas.

IMG-20200407-WA0042

Activiteiten in het park

Het Bavaro Adventure Park heeft de meest moderne activiteiten, die voldoen aan de strengste Amerikaanse en Europese regelgeving. Ben je opzoek naar actie en opwinding kies dan voor een pakket met de mega splash ziplijn.

Het is een circuit van 6 snelle kabelbanen, de Himalaya-brug en op het einde de mega splash kabel, die in het water landt. De andere activiteiten, zoals bungee trampoline, kabelbanen, klimmuur, mountainbike route, paintball of vluchtsimulator zijn ook zeker de moeite waard. Wat je ook kiest, je kunt ook genieten van de gratis ecotour of een verfrissende duik in het waterval zwembad. De combo van de buggy tour met paardrijden is heel populair en zeker een aanrader.

IMG-20200407-WA0039.jpg

Verdere attracties in het park

Op het terrein is ook een gedeelte ingericht als Jurassic Park, met meer dan 20 dinosaurussen op ware grootte in hun natuurlijke omgeving. Verder kun je een bezoek brengen aan de cactuskwekerij, fruittuin, orchideeëntuin, of de vlindertuin. In het park zijn voldoende rustplaatsen, zoals de zentuin, om je te ontspannen. Het is een geweldige tijd buiten vol vermaak en avontuur.

IMG-20200407-WA0039

Aanvullende informatie

Het park is niet rolstoeltoegankelijk. Voor kinderen varieert de toegangsleeftijd per attractie. Bepaalde activiteiten worden afgeraden voor mensen met een hartaandoening, hoogtevrees, paniekaanvallen of andere fysieke probemen. Voor zwangere vrouwen zijn er ook beperkingen bij deelname aan activiteiten. Bij diverse activiteiten geldt er voor deelname een maximaal gewicht van 100 kg. Het dragen van dichte schoenen is verplicht.

Deze excursie kan geboekt worden als privé excursie. De prijs is dan afhankelijk van het aantal deelnemers en wat je wilt toevoegen in verband met entreegelden. Het voordeel van een privé excursie is geen wachttijden bij ophalen en terugbrengen. Ook blijft de chauffeur tijdens de excursie aanwezig als persoonlijke reisbegeleider.

Duur van de het bezoek is één dag.
Tijd: van 08:30 tot 18:00 uur.
Gids: Engels en Spaans talig.

Prijs: Afhankelijk van het aantal gekozen attracties vanaf 89,00 euro. Dagpas (zonder bugy en polaris) kost 169 euro per persoon bij 4 deelnemers als privé bezoek.

De prijs van deze excursie is gebaseerd op vertrek vanuit Bavaro en Punta Cana. Voor hotels of resorts gelegen in andere plaatsen kan de prijs anders zijn. Afhankelijk van de kosten voor de transfer en het aantal personen.

Boeken kan tot 2 dagen voor de gewenste datum. Betaling uiterlijk 1 dag voor het bezoek aan Bavaro Adventure Park in de Dominicaanse Republiek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, gebruik dan het contact formulier of Whatsapp.

Bavaro-adventure-park-600x338